Kako to misliš: “zvali su te iz Coca-Cole” ? :)

Blog

Published on November 26th, 2013.

Dobro jutro, dobar dan, ili dobra večer svima 😀

Osjećam se malo čudno, jer makar imam blog već par godina, ovo je prvi post koji stvarno pišem (a da se ne radi o nekoj recenziji). Ipak je ovo fotoblog, pa volim da slike govore više od riječi, ali za ovu priliku se vrijedi malo literalno razmahati.

IMG_1529 copyKad me pred koji mjesec nazvao Dragan i pitao onako direktno: “Slušaj, jel bi volio surađivati sa Coca-Colom?”
Nakon prvotnog šoka & nevjerice došlo mi je da mu odgovorim protupitanjem: “Oprosti, jel Zemlja okrugla ?!?!” 😀
U par crta mi je objasnio o čemu se radi, pozorno sam ga slušao, još uvijek nepovljerljiv u očekivanju neke “cake”. Kako sam postajao sve svjesniji da misli ozbiljno, usljedilo je sasvim logično pitanje  – “Zašto ja ?”

Krenuo on s nekim brojkama, statistikama, alatima, “social reach”, vamo-tamo, slušam ja njega, i ne znam jel slučajno ili od silnog uzbuđenja, ali u tom trenu mi se stvarno pripila –  Coca-Cola 😀

Long story short, osjećao sam ponos, radost i još hrpu “ne veseli se prerano” osjećaja.  Sad kad je sve krenulo virtualno sam upoznao  druge sudionike projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria i eto me tu pred Vama tipkam ovaj post 😀

Znate što je najbolje u ovoj priči ?

To što se radi o Coca-Coli, halo, COCA-COLI i to da ne moram raditi ništa posebno osim biti ja – JA!
Da li ću uspjeti biti dovoljno dobar za taj projekt i da li će biti potencijala za neke buduće suradnje, naravno da nemam blagog pojma, ali znam da ću dati sve od sebe da ovaj projekt bude objema stranama na radost i veselje.

Oprostite na ushitu, možda sam popio malo previše cole dok sam pisao ove retke, ali na kraju se sve svodi na – “It’s all about being happy :D”

coca cola

 DISCLAIMER
Ovaj tekst je dio akcije Coca-Cola System – Bloggers Network. http://www.bloggersnetwork.org.rs/